Aptus

Aptus®-serien erbjuder ett stort utbud av hälsovårdsprodukter för hund och katt, med syfte att stärka och bibehålla ditt djurs hälsa.


Om Aptus

Aptus är en del av Orion Pharma som är ett internationellt läkemedelsbolag. Aptus är kända för att ha utvecklat en rad olika vårdprodukter och kosttillskott av hög kvalitet för hund och katt. I deras sortiment finns allt från öronrengöring till tuggbitar med grönläppad mussla för hundar med Artros och ledproblem. Aptus produkter är välkända bland veterinärer och säljs på de flesta kliniker.  En av Aptus mest populära produkter är Bucadog tuggbitar som motverkar plack, tandsten och ger en fräsch andedräkt.


Varför Aptus?

Själva började vi använda deras produkter för att Meya var åksjuk och kunde inte äta mat när vi skulle åka på tävling. Det är ju inte optimalt när hon behöver energi för att kunna göra ett bra lopp och kunna återhämta sig bra efter loppet. Vi använder då Aptus Pro Sport som är en pasta på tub som hon kan få i sig utan att hon mår illa. Dessutom är det bra med energi i den som gör att hundarna kan ge det där lilla sista i loppen.


Vi har inte alla produkterna från Aptus utan bara de som vi provat själva och är nöjda med. Men givetvis tar vi hem fler produkter om ni som kunder efterfrågar något.