K9Design (Balansbollar)

Träning av bålstabilitet och rehabiliteringsträning. Förbättrar din hunds grundträning och förebygger skador. Med bollträning kommer du åt en del muskler som är svåra att nå vid annan träning. En rolig aktivitet även för att bara ha roligt tillsammans med din hund och aktivering.

Fem minuter några gånger per vecka och du kan förebygga många skador och förbättra prestationen vid träning och tävling. Vid rehabiliteringsträning är det viktigt att du har samrådan med en utbildad ansvarig.

 

Viktigt att tänka på!

När man tränar med boll går säkerheten i första hand! Du som tränar med din hund måste se till att bollen är stabiliserad och det inte finns risk att bollen kan rulla iväg och hunden gör sig illa.

 

Bollarna ex. äggbollarna ska vara pumpade till sin maxstorlek när man börjar sin bollträning!

Första gången man blåser upp sin boll, blås upp den till 90% av sin maxstorlek och låt den stå med luft i ett dygn så hinner den expandera. Sedan kan man fylla upp med resterande luft, till bollens angivna maxstorlek.

 

Tips! Håll hundens klor korta vid träning med balansprodukterna så minskar risken att det uppstår kloskador och påfrestningen på balansredskapet minskar.

 

 

Den storleken vi använder till våra hundar är 65x95 och den har vi hemma till försäljning. skulle ni önska en annan storlek tar vi givetvis hem det till er.

 

PRIS: 45x65 670:-

55x80 770:-

65x95 870:-

85x125 970:-

(exkl frakt)

Dessa kan man användaen och en, två av samma storlek eller en av varje storlek beroende på var man upplever att hunden har lite svagare muskler.

 

Säljes styckvis

 

 

PRIS: 30cm 370:-

40cm 390:-

 

 

Dessa kan användas var för sig, två och två, fyra och fyra eller tillsammans med discarna.

 

De säljs två och två av samma färg

 

PRIS: 280:-

PRIS: 890:-

 

MB Hund och Hobby

Priima hundmat hem till dörren